Over ons

Welkom bij Visiba Care

Uw vertrouwde expert in hijama (cupping therapie) therapie. Gevestigd in het hart van Almere, is Visiba Care een toonaangevende praktijk die zich toelegt op het bevorderen van welzijn en gezondheid door de eeuwenoude kunst van hijama (cupping therapie).

De geboorte van Visiba Care

Toen ik worstelde met pijn en vastbesloten was om medicatie achter me te laten, verdiepte ik mij in de sunnah (levenswijze van de Profeet Mohammed vzmh) en ontdekte hijama (cupping therapie) — een traditionele geneeswijze die niet alleen mijn pijn verlichtte, maar me ook inspireerde om een holistischer leven te leiden. Deze persoonlijke transformatie leidde tot een professionele opleiding in hijama.

Mijn eerste ervaring als beoefenaar was met mijn vader, vanwege ernstige pijn en zwakte nam zijn mobiliteit af. Door zijn klachten te behandelen met hijama kon hij na meerdere behandelingen weer vrij bewegen. Hierdoor kon hij zijn laatste wens vervullen door op vakantie te gaan naar zijn vaderland en uiteindelijk ook daar begraven te worden.

Deze positieve ervaringen motiveerden mij om anderen met chronische ziektes te behandelen. Door pijn te verlichten en blokkades op te heffen, hielp ik hen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Deze reis bewijst de kracht van alternatieve geneeswijzen en toont ons potentieel om niet alleen ons leven, maar ook dat van anderen ingrijpend te veranderen.

Hijama is meer dan een behandeling; het is een pad naar hernieuwde vitaliteit en welzijn, ondersteund door de wijsheid van een eeuwenoude traditie en een diepe persoonlijke toewijding.

Onze Toewijding aan Duurzame Gezondheid en Welzijn

Wij zetten ons in voor duurzaamheid door ecologisch verantwoorde materialen te gebruiken en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, wat cliënten aanspreekt die waarde hechten aan milieubewustheid.

Wij hanteren een holistische gezondheidsbenadering die zowel fysieke als mentale aspecten integreert, wat resulteert in gepersonaliseerde plannen voor langdurige gezondheidsverbetering.

Onze hijama praktijk beschikt over moderne, hygiënische faciliteiten en een rustgevende omgeving, geoptimaliseerd voor comfort en effectieve behandelingen.

Onze hijama therapeut is opgeleid en gediplomeerd in geavanceerde hijama (cupping)  technieken en bieden gepersonaliseerde behandelingen aan, waardoor elke sessie veilig en effectief is.

Meer te weten over ons

Ons bedrijf biedt een scala aan cuppingdiensten, van droge cupping tot natte cupping, en gespecialiseerde technieken zoals vuurcupping, bewegende cupping en gezichtscupping. Elk van deze behandelingen wordt zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten, met een focus op het leveren van optimale resultaten op het gebied van pijnverlichting, ontspanning en algemene gezondheidsverbetering.

We zijn diep overtuigd van de heilzame effecten van hijama (cupping). We streven ernaar een warme, uitnodigende en professionele omgeving te bieden waarin onze cliënten zich ondersteund en verzorgd voelen. Ons doel is niet alleen om tijdelijke verlichting te bieden, maar om onze cliënten te begeleiden naar een duurzamer en gezonder leven.

Bezoek ons vandaag nog in het hart van Almere of neem contact met ons op via onze website. Laat ons u helpen op weg naar herstel en welzijn met de bewezen kracht van cuppingtherapie. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij Visiba Care en samen te werken aan een gezonder en gelukkiger u.

Ontvang 15% korting op de eerste behandeling

Samenwerking met Mysa Hairclinic

In de bruisende straten van een stad ontstond een bijzondere samenwerking tussen twee bedrijven die zich elk op een ander aspect van welzijn richtten: Visiba Care, bekend om zijn holistische benadering van wellness met hijama (cupping), en Mysa Hairclinic, een gerenommeerd instituut voor haarverzorging en -herstel. In een verrassende samenwerking heeft Visiba Care, bekend om zijn deskundigheid in hijama (cupping), de handen ineengeslagen met Mysa Hairclinic, een toonaangevende naam in haarverzorging. Samen bieden ze een unieke ervaring aan waarbij wellness en schoonheid samenkomen. Terwijl Visiba Care zorgt voor ontspanning en revitalisatie met zijn cuppingtechnieken, verwent Mysa Hairclinic klanten met luxueuze haarbehandelingen. Het resultaat? Een verjongde geest en een stralende uitstraling, van binnen en van buiten.